Ѓорче Петров 126А,
Скопје 1060, Северна Македониjа

  • Ѓорче Петров 126А,
    Скопје 1060, Северна Македониjа

  • +38975335397

    +38925206800

  • +38975442805

  • Понеделник-Петок: 08:00-17:00
    Сабота: 10:00-13:00

Ако имате какви било прашања, не двоумете се да ни испратите порака.

Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Се согласувам *

Внесете го вашиот мејл, за да добивате актуелните вести и попусти „Каде да купам?“ Свесен сум дека доставувачот е администратор на податоци. Јас доброволно и слободно давам својата мејл адреса на Доставувачот со цел да добивам билтени од Доставувачот. Со оваа изјавувам, дека сум запознат со правото на пристап до личните податоци, кои се поврзани со мене, како и со правоото да побарам корегирање на собраните лични податоци. Со оваа изјавувам, дека сум запознат со правото да ја повлечам мојата согласност по секое време. Исто така познато ми е дека, повлекувањето на дадената согласност не влијае врз законитоста на обработувањето на личните податоци, кога личните податоци се обработуваат врз основ на дадената согласност, која сум дал пред моментот кога истата ја повлекувам.