Сакате да станете наш дистрибутер?

Кои сме ние

OPTONICA претставува бренд кој динамички напредува во својот развој, компанијата е регистрирана во 2011 година и е лидер во технологијата на иднината: LED осветлувањето! Ние сме тим од квалификувани специјалисти жедни за нови сознанија, постојано усовршувајќи ги нашите знаења во светот на LED технологијата кои брзо се развиваат и напредуваат.

Нашата мисија

Нашата главна цел е да им служиме и да ги задоволиме потребите на нашите потенцијални клиенти и партнери со нашата палета и изобилство на LED производи. Убедени сме дека квалитетот на понудените производи и услуги немаат алтернатива, тие се индикатор и апсолутен приоритет во прецизното извршување на нашата работа.

Нашата дејност опфаќа

Нашата компанија е главен увозник и снабдувач на најширокиот асортиман на LED производи. Ние соработуваме со докажани производители, лидери во областа на LED индустриската револуција.

Примена на нашите LED производи

Канцеларии и домови

Канцеларии и домови

Хотели и ресторани

Хотели и ресторани

Административни згради

Трговски објекти

Канцеларии и домови

Паркови и спортски објекти

Хотели и ресторани

Рекламни простории

Партнери

Испрати истрага

Ако имате какви било прашања, не двоумете се да ни испратите порака.

Ние ќе ве контактираме што е можно поскоро.

Се согласувам *

Внесете го вашиот мејл, за да добивате актуелните вести и попусти „Каде да купам?“ Свесен сум дека доставувачот е администратор на податоци. Јас доброволно и слободно давам својата мејл адреса на Доставувачот со цел да добивам билтени од Доставувачот. Со оваа изјавувам, дека сум запознат со правото на пристап до личните податоци, кои се поврзани со мене, како и со правоото да побарам корегирање на собраните лични податоци. Со оваа изјавувам, дека сум запознат со правото да ја повлечам мојата согласност по секое време. Исто така познато ми е дека, повлекувањето на дадената согласност не влијае врз законитоста на обработувањето на личните податоци, кога личните податоци се обработуваат врз основ на дадената согласност, која сум дал пред моментот кога истата ја повлекувам.