OPTONICA – Македониjа е еден од изложувачите на Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“

OPTONICA – Македониjа е еден од изложувачите на Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“ што ќе се одржи во периодот од 31.05-02.06.2024 во Скопје Сити Мол.

Бидете дел од Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“ и дознајте повеќе за најновите трендови од областа на соларната енергија.

📍 Локација – Скопје Сити Мол
📆 Датум: 31.05.2024 – 02.06.2024 г.

Контактирајте нѐ на www.optonica.mk
или
Ѓорче Петров 126А,
Скопје 1060, Македониjа
+38975335397
+38925206800