Сакате да станете наш дистрибутер?

Што нудиме?

Богат избор на LED осветлување од нова генерација, кое одговара на последниве технолошки тенденции за LED индустрија.

Консултации и брз контакт со нас преку сите видови средства за комуникација, директен контакт, мејл адреса, скајп.

Мотивирачки и флексибилни попусти за сите производи, во согласност со вашите месечни достигнувања и остварениот промет.

Лојалност и преференцијални повластени договори за соработка помеѓу фирмите.

Обука во компанијата и детално запознавање со поддржаниот асортиман на производи.

Оптимална достапност на производите во магацин и брза испорака.

Висок квалитет, гаранција и сертификати за сите производи.

Озбилен однос кон тимската работа и носење на одговорност.

Брзи и удобни шеми за плаќање.

Да работите со верен и сигурен партнер.

Да се придружите кон нашиот тим и да водите бизнис на европско ниво.

Проширете ја својата палета од LED производи и додатоци.

Зголемете го вашиот промет неколку пати на начин што ќе нудите конкурентни производи.

Оптимизирајте ја вашата инфраструктура и бидете најдобри на пазарот.