Годишна Соларна Конференција 14.12.2023

OPTONICA – Македониjа Ни беше чест и задоволство да присуствуваме на 2-рата годишна Соларна Конференција, да се стекнеме со нови знаења и да бидеме во тек со најновите случувања и иновации во светот на Соларната Енергија. Би благодариме за поканата и се гледаме повторно!

Македонската Соларна Асоцијација – Солар Македонија

📆 Датум: 14.12.2023 г.

Контактирајте нѐ на www.optonica.mk
или
Ѓорче Петров 126А,
Скопје 1060, Македониjа
+38975335397
+38925206800