OPTONICA – Македониjа е еден од изложувачите на Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“

OPTONICA – Македониjа е еден од изложувачите на Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“ што ќе се одржи во периодот од 15-17 Септември 2023 во Скопје Сити Мол.

Бидете дел од Годишниот „СОЛАРЕН САЕМ“ и дознајте повеќе за најновите трендови од областа на соларната енергија.

📍 Локација – Скопје Сити Мол
📆 Датум: 15 – 17 септември 2023 г.

Контактирајте нѐ на www.optonica.mk
или
Ѓорче Петров 126А,
Скопје 1060, Македониjа
+38975335397
+38925206800